Trek rond met een camper, krijg 50.000 dollar en drink bier…de hele dag

Heb je even geen werk, huis of misschien zelfs allebei niet? Dan is dit misschien een ideetje. De Amerikaanse bierbrouwer Michelob Ultra is op zoek naar een CEO ofwel een: “Chief Exploration Officer”. Eigenlijk gewoon iemand die zes maanden rondrijdt in een camper door de Verenigde Staten en al bierdrinkend foto’s maakt van bekende locaties.

Met een camper naar national parc Big Bend in de Verenigde Staten

Je krijgt er ook nog eens 50.000 dollar bij en ze betalen alle benzinekosten. Michelob ULTRA Pure Gold beer geeft aan dat ze het kantoor met het beste uitzicht ter beschikking stellen. Dat is namelijk de camper waarmee je alle nationale parken van de VS mag aandoen. De camper is voorzien van badkamer met douche en je mag een vriend of vriendin (of huisdier) meenemen.

Yosemite National Parc
Het Yosemite National Parc

Uiteraard zitten er een paar kanttekeningen aan: je moet 21 jaar of ouder en in het bezit van een Amerikaans rijbewijs zijn. Daarnaast dien je ook nog een klein beetje verstand hebben van content marketing op social media, want je moet wel “engaging content” plaatsen. Oftewel: coole plaatjes en videootjes maken zodat de hele wereld die kan zien. En je moet van de natuur houden.

Het Yoshua Tree national Parc. Ook bekend van het album van U2: The Joshua Tree

Maar dat kan bijna niet mislukken aangezien je naar Squoia, Yosemite, Joshua Tree, Big Bend en Saguaro afreist. Deze parken geven bijna een coole plaatjes garantie. Het biermerk is niet voor niets sponsor van de National Park Foundation.

Geïnteresseerd? Je hebt nog tot eind van de maand om te reageren!

p.s. of je al bierdrinkend foto’s moet maken, zien we eigenlijk nergens staan. Het lijkt ons ook vrij onverstandig. 

Michelob ULTRA zoekt CEO