Vrijstaand huis bewoond in één dag

Bescherming van vastgoed binnen een werkdag. Het kan echt. Provincie Utrecht belde ons op dat ze een leeggekomen woning snel antikraak wilden laten beheren. En dat lukte.

Hier worden we blij van. Provincie Utrecht belde ons afgelopen vrijdag met de vraag of we hen konden helpen een leegstaand vrijstaand huis snel te beschermen.
Mede dankzij een grote database met woningzoekenden en een grote verspreiding via o.a. Facebook (Interveste heeft inmiddels meer dan 23.000 likes op facebook) konden we nog dezelfde dag een stel selecteren die deze woning kon betrekken. Een enthousiast koppel had zich aangemeld, voldeed aan de voorwaarden en ontving diezelfde middag nog een uitnodiging.

Een uitstekende match

Maandagochtend stonden we klaar om de laatste zaken met de opdrachtgever te bespreken en de sleutels in ontvangst te nemen. Het bleek een uitstekende match: de kandidaten hebben getekend en konden per direct intrekken.

Uiteindelijk zal deze woning gesloopt worden. De voormalige bewoner van de woning heeft inmiddels intrek genomen aan de overkant van de straat. Ze gaan deze week nog kennis maken met elkaar.

Sloopdatum

Wanneer de sloopdatum dichterbij komt, geeft de vastgoedeigenaar ons een seintje. De huiswachten vertrekken dan binnen 6 weken en laten de woning achter zoals ze het in ontvangst hebben genomen.
Fijn om te weten dat de opdrachtgever tevreden is én we een koppel de mogelijkheid konden bieden tegen zeer lage kosten een volledig vrijstaande woning tijdelijk te betrekken. Ja hoor. Daar worden we blij van!

Snel antikraak in deze vrijstaande woning in Rhenen via Interveste
Leuk vrijstaand huisje in Rhenen. In een dag bewoond.
Facebook antwoorden