Waarom kiezen voor Interveste?

Interveste leegstandbeheer vastgoed

Mensen die met ons samenwerken weten waarom:
Wanneer je kiest voor Interveste, kies je altijd voor kwaliteit en expertise. Wij zijn één van de meest ervaren allround beheerders van Nederland. En uiteraard is Interveste aangesloten bij het Keurmerk Leegstandsbeheer.

Waarom Interveste?

De specifieke branche waarin Interveste zich begeeft vereist een gedegen juridische kennis, strategisch inzicht, coördinatie en flexibiliteit. Dankzij onze expertise in zowel kraakpreventie als tijdelijke en reguliere verhuur kunnen we altijd een haalbare en rendabele oplossing bieden. Geen project is ons te groot, te klein of te complex. Door onze jarenlange ervaring, zijn wij een expert op het gebied van leegstandbeheer en vastgoedbescherming. Wanneer je kampt met leegstaand vastgoed, dan nemen wij (wanneer je voor ons kiest) deze snel in beheer en zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk beschermd wordt door de juiste kraakwachten of tijdelijke huurders.

Allround beheer
Bij Interveste nemen we alle taken die bij vastgoedbescherming komt kijken uit handen. Hieronder vallen de procedures van werving & selectie van kandidaten, regiobeheer, contractbeheer en administratie & incasso. Deze worden ieder door een aparte afdeling met de hoogste zorg voor je geregeld. Interveste regelt ook alle aanvragen voor vergunningen en heeft een 24/7 calamiteitendienst. Mede door een strenge selectie van de kandidaten, bezichtigingen, afsluiten van inboedel, AVP verzekering en afgeven van brandpreventiepakket, zorgt Interveste ervoor dat eventuele belemmeringen beperkt of zelfs uitgesloten worden.

Voor wie beheren wij?

Interveste beheert voor gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen, beleggers, projectontwikkelaars en makelaars. We beheren voor hen woningen, sloopwijken, flatgebouwen, scholen, opvangcentra, kazernes, kloosters, villa’s, recreatieparken, bouwlocaties en kantoren. Bekijk ook ons overzicht aan referenties.

Onze opdracht
De opdracht die wij onszelf hebben gegeven, is niet alleen onze opdrachtgevers maar ook onze gebruikers op het hoogst mogelijke niveau te bedienen. Dat doen wij op een maatschappelijk verantwoorde manier. Aan een hechte relatie met onze cliënten hechten wij bijzonder groot belang. Een vast contactpersoon, hoogstaande dienstverlening en gerichte juridische informatievoorziening  door ons eigen adviesbureau maken daarvan deel uit.

slogan interveste

Meer informatie?
Bezoek onze webpagina voor leegstandbeheer. Advies of een afspraak maken? Een telefonische of persoonlijke kennismaking of toelichting op onze wijze van werken? Vul dan het online contactfomulier.

 

Facebook antwoorden