Nieuw: Web push notificaties & meldingen

Sinds enige tijd maakt Interveste gebruik van zogenaamde web-push notificaties. Als je je hiervoor aanmeldt, dan ontvang je voortaan meldingen over woningnieuws van onze website. Je ontvangt hiermee ook regelmatig nieuw woningaanbod. Het goede nieuws: het is helemaal gratis!

We versturen elke week wel een paar van onze belangrijkste woon- of werkruimtes via deze berichtjes – zogenaamde Web Push Notificaties – uit. Ook zul je de opmerkelijk of interessante verhalen van ons Blog ontvangen. Dus zo blijf je helemaal gratis op de hoogte. De meldingen komen in de browser in de hoek van je PC binnen. Op je telefoon zie je ze net zoals alle andere meldingen verschijnen. Geen zin om ze te lezen? Dan druk je ze weg. Heel makkelijk.

Stuur gratis meldingen/notificaties

Helemaal op de hoogte blijven

Het verschil met deze notificaties en de e-mail alerts die we uitsturen via Mijn Interveste, is dat we niet al onze woon- en werkruimtes via web notificaties versturen. Ook houden we geen rekening met de regio waarin je iets zoekt. Wil je toch specifieker informatie ontvangen, of meer controle houden waarover je meldingen ontvangt, dan kun je beter een Mijn Interveste account aanmaken. Ook om daadwerkelijk te reageren op een winkel-, woon- of werkruimte zul je alsnog een Mijn Interveste account moeten aanmaken. 

Wat zijn Web Push Notificaties

Web push notificaties zijn meldingen die kunnen worden verzonden via vast en mobiel internet. Het zijn meldingen die in een hoek van een bureaublad verschijnen op een manier die vrijwel identiek is aan push notificaties van apps op je smartphone. Push-notificaties op het web worden op het bureaublad of mobiel scherm van een gebruiker getoond als de browser wordt geopend, ongeacht of de gebruiker zich op de website bevindt.

notificaties website Interveste
Je kunt je aanmelden als je deze pop-up ziet. Zie je deze niet? Gebruik dan de rode button in dit artikel!
Facebook antwoorden