Weer een flat in Palenstein gesloopt

Het blijft mooi en ergens ook droevig om te zien. Een flat waar vele bewoners jarenlang hun woonruimte in vonden en die tevens het onderdak bood aan honderden Interveste bewoners gaat onder de hamer. En niet om geveild te worden, maar letterlijk. Een grote kraan hakt stukje bij beetje de flat in de wijk Palenstein in Zoetermeer tot gruis.

Bron: Indebuurt Zoetermeer

Uiteraard staat het al jaren in de planning en is het niet vreemd dat de jaren ’70 flats plaats gaan maken voor nieuwbouw, maar toch blijft het ergens vreemd als je ziet dat jouw oude appartement zo open en bloot komt te liggen. Overigens zijn de nieuwbouwplannen voor de wijk veelbelovend en grote delen van de wijk zijn inmiddels al stevig onder handen genomen, zodat men straks weer jarenlang met plezier kan wonen in deze Zoetermeerse wijk.

Laatste flat nog beschikbaar om in te wonen

De laatste flat staat nog overeind en biedt onderdak aan tijdelijke bewoners die antikraak willen wonen. Wil je ook nog tijdelijk onderdak in Zoetermeer voor het luttele bedrag van € 100 per maand per persoon? Het kan nog op onze woning aanbodpagina.