Welkom in de Re-Stylestore

Restylen, dat is letterlijk wat Monique en haar collega’s en ouders van de Re-Stylestore de laatste maanden hebben gedaan met hun ruimte in de oude bibliotheek van Hilvarenbeek. Van vervallen betonnen muren tot mooie voorbeeldkamertjes.

In 2012 startte Monique samen met haar moeder op een zolderkamertje hun werkzaamheden. Met lappen van vooral spijkerstof van oude broeken maakte ze o.a. kussens en kunstwerken voor aan de muur. Maar toen er meer ruimte nodig was en het opknappen van meubels in beeld kwam verhuisde Monique. Een tijdelijke werkruimte in Rosmalen (Kruiskamp) werd de werkruimte voor de Re-stylestore. Maar zoals alle werkruimtes die Interveste beheert, was ook deze locatie tijdelijk. Toen er een einde kwam aan het leegstandbeheer project in Kruiskamp, kreeg Monique een tip van de regiobeheerder van Interveste: er kwam een grote werkruimte vrij in Hilvarenbeek. Monique die toch al ging verhuizen naar Tilburg had een nieuwe werkplek gevonden.

Handen uit de mouwen

Er moest behoorlijk wat aan de werkruimte gedaan worden. De muren waren deels beschimmeld en het dak lekte op enkele plaatsen. Maar voor 235 euro per maand een ruimte mogen gebruiken die groter is dan drie klaslokalen…dat is natuurlijk een koopje. Monique ging aan de slag en stak de handen uit de mouwen. En aangezien restylen haar werk is besloot ze gelijk om alles aan te pakken. De muren werden gestuct en geschilderd, het dak werd gedicht, de ramen gezeemd. En nu een paar maanden later is de ruimte zelfs onderverdeeld in allerlei huiskamertjes. Er werden schotten geplaatst en lampen gehangen. Je kunt wel zien dat ze hun kennis over de producten gestopt hebben in de ruimte. Bekijk onderstaande 360 graden foto’s om even rond te kijken.

Maar wil je het nog beter zien? Dan is er goed nieuws, want de Re-Stylestore houdt dit weekend haar deuren voor je open. Zaterdag en zondag tussen 12 en 17 uur ben je van harte welkom en kun je al je vragen stellen aan Monique en haar collega’s. Locatie: Schoolstraat 1, Hilvarenbeek.

360kPC: Klik en sleep met je muis om rond te kijken.
Smartphone: swipe of beweeg je telefoon om rond te kijken.


Systeemeisen om 360° foto’s te zien en gebruiken:
  • Nieuwste versies van Chrome op Windows, OSX, Linux, Android en iOS.
  • Nieuwste versies van Safari op OSX en iOS.
  • Nieuwste versies van Firefox op Windows, OSX en Linux.
  • IE 11 en Edge op Windows.
Facebook antwoorden