Wonen in het duurste huis van Nederland?

Ben jij op zoek naar een nieuw stulpje? Staak dan nú het zoeken, this is it!

Duurste huis van Nederland
Bron Funda

Het volgende pand is misschien een tikkeltje aan de dure kant, maar daar krijg je wel een rijksmomentaal landgoed voor terug. Landgoed Duinlust stamt uit 1882 en biedt de eigenaar alle privacy die hij/zij wenst. Het woonoppervlak betreft 2.260 vierkante meter, verdeeld over 34 kamers (waarvan 20 slaapkamers). Bij een feestje hoef je je geen zorgen te maken over parkeerruimte, want er zijn maar liefst 10 parkeerplaatsen. Mocht je toch parkeerruimte tekort hebben, dan kun je de auto vast kwijt op de overige 1.800 vierkante meter die bij het perceel hoort.

duinlust hal
Bron Funda

Mocht je van plan zijn om dit landgoed te betrekken, dan kun je er ook gemakkelijk een business van maken. Dit is toch een prachtige locatie om bruiloften en andere feesten te houden?

Om dit juweeltje aan te schaffen zul je een goedgevulde portemonnee mee moeten brengen. Landgoed Duinlust staat namelijk op de markt voor 8.75 miljoen euro, wat dit het duurste huis van Nederland maakt die momenteel op Funda staat. Meer zien van het prachtige landgoed? Check de Funda pagina hier!

duinlust
Bron Funda

Tot juni 2015 stond dit huis nog als duurste woning op de markt. Een schamele 18 miljoen euro werd ervoor gevraagd, maar tegenwoordig is de prijs op aanvraag.