Wonen tussen kastelen en het groen

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

Je komt Interveste op steeds meer leuke plekken tegen in het land. Zo hebben we recentelijk het leegstandbeheer mogen uitbreiden naar een mooie plek tussen de kastelen en het groen, namelijk in Diepenheim. 

Nieuw project in Diepenheim

Binnenkort gaat Interveste de zorg dragen over het beheer van zes sfeervolle woningen in Diepenheim. De knusse woningen liggen in een rustige wijk in het dorpje aan een pleintje met veel groen. De woningen worden op basis van tijdelijke verhuur beschikbaar gesteld aan woningzoekenden, voor de duur van een nog onbepaalde tijd. Onbepaald, maar wel tijdelijk uiteraard, aangezien al onze woonruimtes van tijdelijke aard zijn.

Stichting Viverion en Interveste

Interveste beheert de woningen in Diepenheim voor Stichting Viverion. De samenwerking tussen Stichting Viverion en Interveste is al meerdere jaren een groot succes. Zo beheert Interveste momenteel nog verschillende woonruimtes in Rijssen en voorheen in Laren, provincie Gelderland.

Aanmelden

Er zijn nog enkele woonruimtes beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen zich dan ook inschrijven op de website van Interveste en reageren op de woonruimte om in aanmerking te komen.

Tijdelijke huurwoning in Diepenheim
Tijdelijke huurwoning in Diepenheim