Wulpse vrouwen moeten miljoenenhuis verkopen

De nieuwste trend om je dure huis te verkopen is het schieten van een professionele video. En als het huis in Hollywood te koop staat dan moet het natuurlijk allemaal iets extremer. De makelaar die dit pand verkoopt heeft duidelijk een mannelijke koper voor ogen.

Drew Fenton is een makelaar die gespecialiseerd is in de verkoop van luxe panden. Zijn bedrijf staat in de top 5 van de makelaars in de United States. In 2014 verkocht hij voor maar liefst 404 miljoen dollar aan onroerend goed. Het goedkoopste huis op zijn website kost ‘slechts’ 3 miljoen dollar. Het duurste huis staat in Hollywood en wel in de fameuze wijk Beverly Hills. De vraagprijs is 100 miljoen dollar! Om dat te kunnen verkopen moet je wat extra aandacht zien te creëren..

Professionele trailer

Dat vond Drew Fenton ook en dus huurde hij een camerateam in om een professioneel filmpje te schieten van de bungalow. Dat gebeurt de laatste tijd wel vaker en we kunnen toch wel constateren dat het een hype lijkt te zijn. We zien het ook steeds vaker bij dure huizen in Nederland. Maar, bij dit huis moest het wel echt anders dan gebruikelijk.

Sexy filmpje

En dat is het geworden. Er werd een bijzonder sexy filmpje geschoten met beeldschone dames die zwoel en schaars gekleed het huis aanprijzen. Nou ja aanprijzen…ze zijn aanwezig in het huis en trekken waarschijnlijk meer aandacht dan het huis zelf. Wij zijn de vervelendste niet en helpen Drew even een handje door zijn filmpje te delen. Wie weet zit er tussen onze lezers iemand die meer interesse heeft in deze woning dan een tijdelijke huurwoning.

Facebook antwoorden