Yabba dabba doo!!!!

Het huis staat er al sinds de jaren ’70. Maar afgelopen jaar werd het verkocht. De nieuwe eigenaresse besloot alles opnieuw te schilderen. Dat is volgens de buurt niet het probleem. Maar de levensgrote dinosaurussen in de tuin en de enorme letters “yabba dabba doo” zijn de grootste veroorzakers van alle onrust in de buurt.

Het huis in Hillborough, bij San Francisco werd in de jaren ’70 gebouwd met opgespoten beton en is al jaren zeer beroemd in de omgeving. De dame die het huis anderhalf jaar geleden kocht voor een bedrag rond de 3 miljoen dollar, is zich overigens van geen kwaad bewust en geeft aan dat de mensen de beelden in de tuin juist leuk vinden. De boete voor het plaatsen van de beelden, die betaalde ze gewoon. Logisch aangezien het om slechts 200 dollar ging (als je een huis van 3 miljoen kunt aanschaffen, is dat natuurlijk geen probleem).

Bekijk hier het huis voor de verandering van de tuin:

Juridische stappen

Maar er worden nu toch juridische stappen ondernomen. De beelden zouden bij een aardbeving niet veilig kunnen zijn. Dat is uiteraard niet de belangrijkste reden: men wil de beelden gewoon weg hebben omdat ze de zonder vergunning zijn geplaatst en mensen ze simpelweg lelijk vinden.

Volgens de welstandscommissie passen de beelden absoluut niet bij de standaarden van de buurt. Tsja… wat zou jij doen als het je buren waren?

Bekijk hier de beelden van het huis mét de dino’s:

Hillsborough ligt ongeveer 30 kilometer vanaf San Francisco en telt ruim 10.000 inwoners. Hieronder vind je het kaartje van de locatie van The Flintstone House.

Facebook antwoorden