Zo kun je een kleine studio prachtig inrichten

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

De tijdelijke ruimtes die we verhuren zijn niet altijd even groot. Soms beheren we zwembaden, soms zijn het gymzalen. Maar soms zijn het ook kamers of studio’s van 20 tot 25 vierkante meter groot. Dat lijkt heel weinig, maar als je slim met de ruimte om gaat kun je hier een wereldplek van maken.       

Afgelopen week waren we op bezoek bij een van onze bewoners, Martin. Hij woont in Arnhem, waar we vele studio’s beheren in een voormalig zorgcomplex. De ruimtes zijn voorzien van een klein keukentje en beschikken over een eigen douche en toilet. En dat alles op 25 vierkante meter! Dat betekent dat je de woonruimte en slaapruimte slim moet indelen. Martin heeft er werkelijkwaar een prachtig functionele ruimte van gemaakt. We delen graag zijn ideeën met je, wij zijn in elk geval bijzonder enthousiast.

Wonen in Arnhem in een tijdelijke studio
Wonen in Arnhem in een tijdelijke studio

Een wandtafeltje, een kleine zithoek, een bed aan de zijkant…en toch ook nog ruimte voor een kerstboom. Het is echt mogelijk zoals je ziet.

Niet veel kastruimte nodig

Als je dingen weg kunt gooien, dan heb je niet veel kastruimte nodig. Een hoge kast en je kunt al je kledingspullen kwijt.

De keuken is niet geschikt om echt te koken. Maar een waterkoker of koffiezetapparaat is uiteraard een handig hulpmiddel.

Uitzicht over Arnhem

Het balkonnetje biedt een prachtig uitzicht over Arnhem. Momenteel kijk je door de boomtoppen heen, maar in de zomer kijk je tegen een prachtig groen landschap aan.

Dank aan Martin voor zijn gastvrijheid! Wil jij ook zo mooi wonen? We hebben meerdere van deze ruimtes beschikbaar. Bekijk hier de tijdelijke woningen in Arnhem.