Zoetermeerweken: Jan van Beierenlaan

Jan van Beierenlaan - Huurwoningen Zoetermeer Interveste
Jan van Beierenlaan Zoetermeer

Om in Zoetermeer in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning moet je je aanmelden bij Woonnet-Haaglanden of je kunt je aanmelden voor een tijdelijke huurwoning bij bijvoorbeeld Interveste. Het grote voordeel van een tijdelijke huurwoning is dat er geen wachtlijsten zijn: de woningen kunnen (mits je papieren in orde zijn) per direct bewoond worden.

Zo beheert Interveste namens De Goede Woning meerdere appartementen aan de Jan van Beierenlaan. Onderzoek toont aan dat Interveste ook nog eens de best betaalbare huurwoningen van Zoetermeer aanbiedt. En daar zijn wij best trost op! Want je betaalt slechts €411,- per maand voor deze ruime 4-kamerappartementen. Vanaf je balkon heb je een prachtig uitzicht over de wijk Palenstein en alle winkels zijn binnen handbereik. Wil je ook in aanmerking komen voor een van deze paradepaardjes? Reageer dan direct op de woning op onze overzichtspagina van de Jan van Beierenlaan. Als je via Interveste gaat wonen is het goede nieuws ook nog eens dat je je wachttijd bij Woonnet-Haaglanden gewoon blijft behouden (als je daar al bent ingeschreven).

De Zoetermeerweken

Deze weken gaan we even speciaal de aandacht vestigen op een paar van onze paradepaardjes in Zoetermeer. De vernieuwing van de wijk Palenstein heeft ons de kans gegevens een groot aantal appartementen te beheren namens een aantal woningcorporaties. We hebben het dan over vele tientallen woningen die tegen een bijzonder aantrekkelijke huurprijs kunnen worden gehuurd door woningzoekenden. Woningzoekenden dienen wel te voldoen aan een aantal voorwaarden, maar kunnen dan minimaal 6 maanden tegen een bijzonder laag tarief een woning huren waarvoor geen wachtlijsten zijn. Dus direct huren voor een extreem lage prijs! En dát gaan we deze weken nog meer naar buiten uitdragen.