“Zorgeloos” wonen via Interveste

Interveste ZorgwoningenMensen willen zelf kunnen bepalen wat er in hun leven gebeurt, ook wanneer men ouder wordt of met een beperking leeft. Regie houden over het eigen leven is erg belangrijk en woonruimte en woonomgeving zijn hierin mede bepalend. Interveste Antikraak en Leegstandbeheer is gespecialiseerd in tijdelijke verhuur en antikraak wonen. Sinds kort heeft Interveste haar dienstverlening uitgebreid. Speciaal voor 55-plussers en andere hulpbehoevenden biedt Interveste vanaf heden ‘Zorgwoningen’ aan.

Met de Zorgwoningen biedt Interveste comfortabele woonruimte, een hoogwaardig aanbod van diensten en zorg aan senioren en mensen met een beperking. Uiteraard mag uitstekende service hierbij niet ontbreken. Zorgwoningen zijn woningen voor huurders vanaf 55 jaar. Het betreft personen die kwetsbaar zijn en op zoek zijn naar een beschutte woonomgeving of personen met een lichamelijke handicap. De leeftijdgrens kan eventueel naar beneden worden bijgesteld. Dit hangt van de situatie af.

Wonen, diensten en zorg

De zorgwoningen van Interveste bieden een passende combinatie van wonen, diensten en zorg. Waar nodig worden hiervoor samenwerkingen aangegaan met andere partijen. De woningen kennen een centrale ligging dichtbij winkels en openbaar vervoer. Uiteraard hebben de bewoners de beschikking over zorg en diensten op maat en leven zij in een omgeving met gelijkgestemden. Deze voorzieningen stimuleren de leefbaarheid, burgerschap en betrokkenheid bij de samenleving.
 
Bent u op zoek naar een zorgwoning of kent u iemand in uw omgeving die op zoek is naar een zorgwoning? Bekijk dan snel het actuele aanbod van Interveste.

Bent u op zoek naar een tijdelijke woning of een antikraak woning? Kijk dan bij het overige aanbod van Interveste Antikraak en Leegstandbeheer.

Facebook antwoorden