Word vrijwilliger bij Buurtpreventie Hendrik-Ido-Ambacht 

Buurtpreventie is een vrijwilligersorganisatie van, voor en door bewoners van Hendrik-Ido-Ambacht. Het buurtpreventie team Hendrik-Ido-Ambacht let op van alles: verdachte personen en/of situaties, auto's, deuren en tuinpoorten die niet goed zijn afgesloten, schuine stoeptegels en kapotte straatverlichting. Met steun van diverse partijen worden er regelmatig looprondes georganiseerd.

Aan de slag als vrijwilliger loopronde 

Als vrijwilliger bij buurtpreventie Hendrik-Ido-Ambacht kun je jezelf aanmelden voor de looprondes. Inclusief het bespreken van bijzonderheden met de politie, gemeente en vrijwilligers duurt een loopronde ongeveer 1,5 uur. Je loopt altijd samen met een andere vrijwilliger.  


Wil jij ook een steentje bijdragen aan de veiligheid in eigen dorp? Reageer nu!


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger