Word vrijwilliger 

Buurtwerk Dordrecht kom je op allerlei plekken in Dordrecht tegen en ze staan altijd open voor een gesprek en jouw vragen. Buurtwerkers zijn altijd nieuwsgierig naar jouw ideeën en leuke initiatieven om de sfeer in jouw buurt te verbeteren.  

De buurtwerkers kennen de voorzieningen en mogelijkheden in de wijk en omgeving en verbinden hierbij graag vrijwilligers aan leuke activiteiten en/of projecten.  

Ga aan de slag als vrijwilliger in de buurt

Ze hebben verschillende leuke activiteiten waarbij ze vrijwilligers kunnen gebruiken. Zie hieronder een greep uit het aanbod:

- Assisteren bij de wandelclub

- Meehelpen in het wijkcentra

- Klusjes oppakken in de wijk

- Activiteiten ondernemen met een eenzame buurtbewoner

Wat is jouw talent? 

Staat er niets voor je bij maar ben je toch nieuwsgierig geworden? Reageer nu. De buurtwerkers gaan graag uit van jouw eigen talenten en staan er voor open om samen in gesprek te gaan of jullie misschien toch iets voor elkaar kunnen betekenen.  Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger