Stichting Mano stimuleert Rotterdammers mee te doen in de samenleving. Zij creëren de voorwaarden voor mensen om hun kwaliteiten te ontdekken én in te zetten. Dit doen ze door het aanbieden van programma’s en activiteiten die gericht zijn op kinderen en jongeren uit kwetsbare milieus, statushouders, geïsoleerde ouderen en andere minder kansrijke Rotterdammers. 


Als vrijwilliger aan de slag bij Stichting Mano

Maatje
Als maatje spreek je één keer per week af met een statushouder. Tijdens deze ontmoeting staat integratie centraal en help je jouw maatje om zich thuis te voelen in Rotterdam op het  gebied van sociaal netwerk, taal of financiën.  

Taalcoach
Als taalcoach spreek je wekelijks af met de deelnemers en ga je aan de slag met taaloefeningen, huiswerk en besteed je vooral veel aandacht aan spreekvaardigheid. Deze  taalcoachingstrajecten duren maximaal drie maanden. Lijkt het jou leuk om hierbij te helpen?  

Jongeren voor Mekaar
Met Jongeren voor Mekaar zetten jongeren (leeftijd 14 – 30 jaar) zich in voor andere jongeren of voor kinderen. Hoe je je inzet, beslis jij zelf. Dit hangt af van jouw interesses en hoeveel tijd  je wilt besteden. Ben jij tussen de 14 en 30 jaar en wil jij je inzetten voor andere jongeren in de stad? We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat bij jou past. 


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger