Vrijwilligerswerk bij Wielewaal

Dordrecht
Ga als vrijwilliger aan de slag en zorg voor onvergetelijke momenten voor deelnemers.
Logo Club van Vrijwilligers

Wielewaal wil de leefwereld van mensen met een beperking vergroten, door het organiseren van vakanties, logeerweekenden en vakantiedagopvang .We bieden onze deelnemers daarmee de kans om in een groep erop uit gaan en ervaringen op te doen die thuis niet binnen handbereik liggen.

Dankzij vrijwilligers kan Wielewaal haar activiteiten aanbieden en zorgen voor een unieke 1 op 1 begeleiding. De vrijwilligers maken iedere dag, weekend en vakantie tot een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers.

Aan de slag als vrijwilliger

Logeerweekenden
Samen met het begeleidersteam draag je bij aan een weekendje weg voor kinderen en jongvolwassenen. Even genieten zonder hun ouders!  

Vakantiedagopvang
Wil jij helpen als vrijwilliger bij de vakantiedagopvang? De vakantiedagopvang biedt tijdens de schoolvakantieweken vanuit Wielewaal een leuk programma aan. Vol met activiteiten voor kinderen en jongeren met een beperking.  

Groepsvakanties
Wielewaal is altijd op zoek naar vrijwilligers! Wil je helpen bij superleuke vakanties? 

Korte Klussen
Wil je graag een bijdrage leveren maar heb je geen hele dagen de tijd? Help Wielewaal met korte klussen zoals een avondje collecteren, een avond koken tijdens de vakantie week of als chauffeur deelnemers naar activiteiten brengen.  

Het Wielewaal gevoel bestaat uit vriendschap, plezier en nieuwe ervaringen voor deelnemers èn vrijwilligers. Doe jij ook mee? Reageer dan nu!