Wielewaal wil de leefwereld van mensen met een beperking vergroten, door het organiseren van vakanties, logeerweekenden en vakantiedagopvang .We bieden onze deelnemers daarmee de kans om in een groep erop uit gaan en ervaringen op te doen die thuis niet binnen handbereik liggen.

Dankzij vrijwilligers kan Wielewaal haar activiteiten aanbieden en zorgen voor een unieke 1 op 1 begeleiding. De vrijwilligers maken iedere dag, weekend en vakantie tot een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers.

Aan de slag als vrijwilliger

Logeerweekenden
Samen met het begeleidersteam draag je bij aan een weekendje weg voor kinderen en jongvolwassenen. Even genieten zonder hun ouders!  

Vakantiedagopvang
Wil jij helpen als vrijwilliger bij de vakantiedagopvang? De vakantiedagopvang biedt tijdens de schoolvakantieweken vanuit Wielewaal een leuk programma aan. Vol met activiteiten voor kinderen en jongeren met een beperking.  

Groepsvakanties
Wielewaal is altijd op zoek naar vrijwilligers! Wil je helpen bij superleuke vakanties? 

Korte Klussen
Wil je graag een bijdrage leveren maar heb je geen hele dagen de tijd? Help Wielewaal met korte klussen zoals een avondje collecteren, een avond koken tijdens de vakantie week of als chauffeur deelnemers naar activiteiten brengen.  

Het Wielewaal gevoel bestaat uit vriendschap, plezier en nieuwe ervaringen voor deelnemers èn vrijwilligers. Doe jij ook mee? Reageer dan nu!

Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger