Aan de slag als vrijwilliger
Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV) is een vrijwilligersorganisatie die vrijwilligers inzet bij zorg- en welzijnsinstellingen en bij mensen thuis. Je kunt als vrijwilliger kiezen voor een maatjesproject zoals bezoekmaatje of boodschappenmaatje. Ook heeft UVV veel vrijwilligersfuncties bij o.a. scholen, ziekenhuizen, zorgcentra, taalprojecten en de bibliotheek. Wil je ook aan de slag als vrijwilliger? We bekijken graag samen met jou welk vrijwilligerswerk goed bij je past.

Rotterdamse Helden
Rotterdamse Helden is een initiatief van Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV), speciaal voor jongeren van 14 t/m 27 jaar. Hierbij krijgen jongeren de kans om iets te doen voor een ander en daar zelf ook veel van te leren. Onze helden doen hele normale dingen en wij helpen daarbij. Noah helpt bijvoorbeeld kinderen met het maken van huiswerk als huiswerkbegeleider en Paul helpt Kate met boodschappen als bezoekmaatje.

Ben jij benieuwd wat je allemaal nog meer kan betekenen als vrijwilliger bij Rotterdamse Helden? Reageer dan nu!

Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger