Hulp en adviescentrum het Trefpunt

Het hulp en adviescentrum het Trefpunt is een onderdeel van de Bewoners Organisatie Vreewijk maar zelfstandig opererend. Het voornaamste doel van het Trefpunt is om de cliënt te ondersteunen bij alle obstakels waar de cliënt mee te maken krijgt in zijn of haar pad naar enige vorm van het vergroten van persoonlijke zelfredzaamheid. 

Dat wil zeggen dat de medewerkers maatschappelijke en sociale ondersteuning bieden zodat de cliënten beter mee te kunnen draaien in de maatschappij. Dit doen wij door middel van begeleiding en het overbrengen van kennis en vaardigheden. Hierbij is het van belang om op de hoogte zijn en te blijven van een heel breed gebied.

Aan de slag als vrijwilliger 

Dit kunnen ze niet zonder de hulp van vrijwilligers. De cliënten van het Trefpunt zijn voornamelijk de bewoners uit de wijk Vreewijk van allerlei leeftijden en opleidingsniveaus. De grote diversiteit van hulpvragen van de cliënten zijn vragen op het gebied van sociale zekerheid, belastingen, financiën, arbeid, huisvesting, vreemdelingenrecht, personen- en familierecht, onderwijs, consumentenzaken en/ of toegang tot en gebruik van regelingen en voorzieningen. Ben jij de vrijwilliger die hier met zijn/haar kennis aan kan bijdragen? 

Wil jij jouw buurtbewoners helpen bij een diversiteit aan hulpvragen? Reageer dan nu en ga aan de slag bij het Trefpunt. 


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger