BUURTBEMIDDELAARS GEZOCHT!

Buurtbemiddeling is een aanpak om mensen te helpen hun burenconflicten zelf op te lossen, door met elkaar in gesprek te gaan. Dit gebeurt onder leiding van vrijwilligers: de buurtbemiddelaars. Zij zijn hier speciaal voor getraind. 

Buurtbemiddeling is onderdeel van de Sociale Basis en valt onder maatschappelijke organisatie MEE-Vivenz. De Sociale Basis is op dit moment op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers in Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Dordrecht.  

Wij zijn op zoek naar bemiddelaars die:

- Over goede sociale vaardigheden beschikken; 

- Kunnen omgaan met emoties; 

- kunnen luisteren, samenvatten en doorvragen; 

- Geduld hebben en onpartijdig zijn; 

- Neutraal en onbevooroordeeld een gesprek tussen de ruziĆ«nde buren kunnen leiden; 

- kunnen samenwerken met collega-bemiddelaars. 

Wij bieden:

- Een basistraining buurtbemiddeling; 

- Intervisies / vrijwilligersbijeenkomsten; 

- Deskundigheidsbevordering 

- Begeleiding en ondersteuning van een coƶrdinator; 

- Vaste onkostenvergoeding; 

- Veel nieuwe ervaringen, verhalen en interactie met anderen. 

Heb je interesse om buurtbemiddelaar te worden of heb je een vraag? Reageer nu!


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger