WIL JIJ VRIJWILLIGER WORDEN?

Ontmoetingswerkplaats De JoJo in Sassenheim van Stichting Repair Cafe Teylingen is een plek waar van alles gebeurt. Er is een weggeefwinkel, Repair Cafe, fietsenwerkplaats, houtwerkplaats, Makerspace, computerwerkplaats er zijn ateliers, er is een koffiecorner en nog veel meer.

De JoJo wordt volledig gerund door vrijwilligers en is normaal gesproken drie dagen per week open voor bezoekers (dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag van 13 tot 16 uur). Als vrijwilliger in de JoJo gaat het erom dat je doet wat je leuk vindt, waar je goed in bent of waar je beter in wilt worden. We hebben geen specifieke vacature openstaan, maar we kunnen altijd wel wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld als gastheer/vrouw, maar ook eigen initiatieven zijn hier welkom om op te zetten, zolang het iets bijdraagt aan het geheel.

Het team vrijwilligers bestaat uit een heel gevarieerde, maar gezellige groep. De komende twee jaar gaan wij aan de slag met twee pilotprojecten, een op het gebied van de circulaire economie en een pilot voor vernieuwende vormen van voorzieningen voor kwetsbare inwoners. Bij dat laatste project gaan we onder andere ook samen koken en eten en willen we een warm welkom bieden aan iedereen. Lijkt het je leuk om op sociaal vlak of op gebied van duurzaamheid iets te betekenen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De JoJo is geen doorsnee buurthuis, dus je moet ervan houden. Maar daar kom je maar op éen manier achter...

Kom een keer kijken en wie weet is dit iets voor jou!


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger