Ga aan de slag als wijkvrijwilliger

We streven er naar om jouw wijk schoon en veilig te houden. We geloven dat dit bijdraagt aan een leefbare wijk waarin je prettig kan wonen. We werken hierin graag met bewoners samen. Als bewoner ben jij immers onze oren en ogen van de wijk. Jouw tijd en kennis zijn hierin van grote waarde.


Wat doe je als wijkvrijwilliger?

Als wijkvrijwilliger loop je dagelijks een rondje door de wijk, je maakt een praatje met buurtbewoners en houdt je ogen open voor verbeterpunten. Je neemt zelf het initiatief om te kijken hoe je dit het beste kan oplossen en koppelt dit terug aan jouw contactpersoon bij de Club van vrijwilligers. Dit kan variëren van rommel in de buurt opruimen, tot aan overlast van buurtbewoners.

We zijn blij met vrijwilligers die een hart voor hun wijk hebben. En wat is er nou mooier dan een glimlach toveren op het gezicht van je buurtbewoners door jouw vrijwilligerswerk?


Ben jij die energieke vrijwilliger, die houdt van aanpakken en oog voor de wijk heeft? Reageer dan nu!


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger