Welzijn Capelle

Capelle aan den IJssel
Heb jij een vaardigheid, waarvan je denkt dat andere hier baat bij kunnen hebben? Word vrijwilliger bij Welzijn Capelle!
Logo Club van Vrijwilligers

‘Het Kenniscentrum voor Vrijwillige Inzet’ in Capelle a/ IJssel organiseert cursussen en workshops voor Capelse Vrijwilligers. We proberen ieder kwartaal weer een gevarieerd en kwalitatief goed programma aan te bieden.

Hoe doen we dit?

Dit doen we door professionele trainers in te zetten, maar waar we kunnen maken we ook gebruik van de vrijwillige expertise die er al is in Capelle. Immers, waarom zouden we elkaars kunde niet delen om zo nog meer voor elkaar te boksen met elkaar in Capelle? En op deze manier kunnen we ook meer trainingen (gratis) aanbieden. Om een idee te krijgen van de trainingen die we zoal aanbieden kun je een kijkje nemen in de trainingskalender op www.capelledoet.nl/kenniscentrum/trainingen.

Wil jij als vrijwilliger aan de slag?

Heb jij een vaardigheid, waarvan je denkt dat Capelse vrijwilligers hier baat bij kunnen hebben en nieuwe kennis op kunnen doen? Beschik je ook over de kwaliteiten om dit op een pakkende manier aan je mede-Capellenaren over te brengen? En wil je hier een keer een ochtend, middag of avond vrijwillig aan besteden? Plus de voorbereiding natuurlijk. Dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn!

Wil je hier meer informatie over of een keer met elkaar sparren over de mogelijkheden? Reageer dan nu en er wordt contact met je opgenomen voor een afspraak.