‘Het Kenniscentrum voor Vrijwillige Inzet’ in Capelle a/ IJssel organiseert cursussen en workshops voor Capelse Vrijwilligers. We proberen ieder kwartaal weer een gevarieerd en kwalitatief goed programma aan te bieden.

Hoe doen we dit?

Dit doen we door professionele trainers in te zetten, maar waar we kunnen maken we ook gebruik van de vrijwillige expertise die er al is in Capelle. Immers, waarom zouden we elkaars kunde niet delen om zo nog meer voor elkaar te boksen met elkaar in Capelle? En op deze manier kunnen we ook meer trainingen (gratis) aanbieden. Om een idee te krijgen van de trainingen die we zoal aanbieden kun je een kijkje nemen in de trainingskalender op www.capelledoet.nl/kenniscentrum/trainingen.

Wil jij als vrijwilliger aan de slag?

Heb jij een vaardigheid, waarvan je denkt dat Capelse vrijwilligers hier baat bij kunnen hebben en nieuwe kennis op kunnen doen? Beschik je ook over de kwaliteiten om dit op een pakkende manier aan je mede-Capellenaren over te brengen? En wil je hier een keer een ochtend, middag of avond vrijwillig aan besteden? Plus de voorbereiding natuurlijk. Dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn!

Wil je hier meer informatie over of een keer met elkaar sparren over de mogelijkheden? Reageer dan nu en er wordt contact met je opgenomen voor een afspraak.

Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger