Hulpdienst Nijmegen is een Nijmeegse vrijwilligersorganisatie, die ruim zestig jaar geleden werd opgericht om hulp te bieden aan mensen, verkerend in de meest uiteenlopende omstandigheden. Inmiddels bieden we, met inzet van meer dan tweehonderd vrijwilligers, hulp aan bijna 500 ouderen, langdurig zieken, gehandicapten en mantelzorgers in Nijmegen.

Wat kun jij als vrijwilliger doen?

Vrijwilligers gaan bij de mensen op bezoek, doen kleine klusjes thuis of klein onderhoud aan de tuin, helpen met de administratie, lezen voor, of gaan bijvoorbeeld mee naar buiten om een boodschap te doen, te winkelen, biljarten, of om een stuk te fietsen. Ook bieden zij een luisterend oor aan mantelzorgers, of mensen die zich eenzaam voelen. We houden het zo eenvoudig mogelijk, om onze aandacht voor honderd procent op het helpen te kunnen richten. We gaan niet uit van een vast aanbod; we bieden hulp op maat en kijken altijd samen wat jij als vrijwilliger kunt betekenen in beschikbare tijd en mogelijkheden. Een paar uur in de week of incidentele hulp maken meestal al een wereld van verschil!

Wil jij hulp bieden?

Reageer dan op deze vacature voor een vrijblijvende kennismaking met Hulpdienst Nijmegen.


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger