Alle Hobbykoks opgelet!

Stichting Thuisgekookt koppelt buurtgenoten die heel erg van koken houden en graag wat voor een ander willen betekenen, aan buurtgenoten voor wie het (tijdelijk) lastig is om elke dag een verse, warme maaltijd op tafel te krijgen. Hierdoor krijgen mensen niet alleen een lekkere, met liefde bereide maaltijd thuisbezorgd, maar hebben ze ook wat meer aanspraak. Daarmee gaan we niet alleen ondervoeding, maar vooral ook eenzaamheid tegen en dat is juist nu heel belangrijk.

Wij zijn daarom altijd op zoek naar enthousiaste thuiskoks – een vrijwilliger die graag een bordje extra kookt voor een buurtgenoot – die het leuk lijkt om zich door middel van hun kookkunsten voor een ander in te zetten. Je hoeft hiervoor absoluut geen top chef te zijn; ook een lekkere stamppot of een gevulde soep wordt vaak heel erg gewaardeerd. De maaltijden worden voor een vergoeding van de kostprijs aangeboden, dus je kookt vrijwillig maar krijgt de ingrediënten vergoed! Een gemiddelde maaltijd kost daarom tussen de €4,- en €6,- euro.

Lijkt het jou ook leuk om voor een buurtgenoot te koken? Reageer dan nu! 

Meer informatie over de verschillende manieren om een maaltijd te delen vind je op www.thuisgekookt.nl. Of bekijk het filmpje om te zien hoe het delen van een maaltijd, ook in coronatijden, in z’n werk gaat:


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger