Het Oertijdmuseum in Boxtel is een middelgroot museum voor jong en oud. We beschikken over een uitgebreide collectie fossielen/mineralen en een grote variatie aan levensechte dinosaurussen.

In de ruim 20 jaar van ons bestaan hebben we ons museum draaiende kunnen houden mede dankzij de inzet van enthousiaste vrijwilligers. We kunnen altijd extra handen gebruiken voor het onderhoud van onze oertijdtuin en ons dinobos.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit onkruid wieden, paden harken, bomen/struiken snoeien en palen/hekken repareren.

Werk je graag buiten en houd je van aanpakken dan ben je als vrijwilliger van harte welkom!

We bieden een gezellige en dynamische werkomgeving aan.
Om een indruk te krijgen van ons museum verwijzen we je graag naar onze website www.oertijdmuseum.nl.

Mocht je interesse gewekt zijn reageer dan snel op deze vacature!


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger