U kent het waarschijnlijk wel vanuit de ziekenhuizen waar het patiëntenvervoer wordt genoemd.

Gaat u straks deel uit maken van ons nieuw te vormen team Vrijwilligers Cliëntenvervoer?  

Dit team gaat onze revalidanten, die in een rolstoel zitten of met een rollator lopen, begeleiden van de eerste etage naar de fysiotherapieruimte op de begane grond. Ook wordt een aantal van onze bewoners, die op de begane grond verblijven, begeleid naar de fysiotherapieruimte voor een groepstraining. 

Wij zoeken Vrijwilligers Cliëntenvervoer voor de volgende dagen en dagdelen: 

- maandag t/m vrijdag

- ochtenddienst van 09:00 tot 12:30 uur

- middagdienst van 12:45 tot 15:45 uur.

U werkt samen met onze Fysiotherapeuten en krijgt van hen een rolstoeltraining.  

Bij aanvang van uw vrijwilligerswerk krijgt u een wit hesjes met op de rug de tekst “Vrijwilliger Cliëntenvervoer” en een persoonlijk naamkaartje. Ook stelt de ViVa! Zorggroep mondmaskers beschikbaar, die u draagt tijdens het uitvoeren van uw vrijwilligerswerk. Tijdens uw werk als vrijwilliger bent u verzekerd.  

Bent u minimaal 1x per week beschikbaar, heeft u een goede conditie, bent u in staat om een rolstoel te duwen en vindt u het leuk om onze cliënten persoonlijke aandacht te geven, dan zijn wij op zoek naar u! 

Wordt u onze nieuwe Vrijwilliger Cliëntenvervoer?  

Ik nodig u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger