Hobby’s en talenten gezocht!


Aan de gang als vrijwilliger bij Eekhof door u hobby’s of talenten in te zetten. Dat kan!
Eekhof is een woonzorgcentrum voor 56 ouderen met dementie in het hartje van Kaatsheuvel.
Door in te zetten op talent zijn wij van mening dat dit alleen maar ten goede komt voor de bewoners.

Houdt u van wandelen of fietsen?
Neem dan een bewoner mee en ga samen op pad.
Houdt u van sporten?
Samen met een bewoner is het weel leuker.
Houdt u van koken?
De bewoners houden wel van een lekkere maaltijd.
Houdt u van creatief bezig zijn?
Samen schilderen, kaarten maken, handwerken alles is mogelijk.
Altijd vroeg uit bed?
Dan is u hulp bij het ontbijt heel gewenst.


De tijdinvestering die het vraagt is afhankelijk van wat u gaat doen. Van iedere dag tot 1 keer per maand. Er zijn voldoende mogelijkheden!
Als u een maatje bent voor een bewoner dan kunt u zelf dag/tijd indelen in overleg met de bewoner. Als u komt helpen bij het ontbijt is een vaste dag en tijdstip een pre.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zorgen dat u wordt ingewerkt, een gezellige werkplek, scholing waar nodig/gewenst, alles bij Mijzo is goed geregeld rondom het vrijwilligersbeleid.

Spreekt u dit aan of heeft u andere talenten, reageer dan snel op deze vacature en we kijken samen naar de mogelijkheden!


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger