Doe wat je leuk vindt!
Waar geef je je voor op? Eigenlijk voor wat jou leuk lijkt! Een corona hulpvraag zetten wij eenvoudig in de WhatsApp-groep, waar we je graag aan toevoegen. Komt er een vraag voorbij die je leuk lijkt? Dan reageer je. Vind je de hulpvraag niets? Dan reageer je niet en is dit geen enkel probleem.

De vragen variëren van een bezoekje tot een wandeling, juist wat boodschappen doen, een verwenpakket samenstellen of het voeren van een telefoongesprekje. 

Wil jij graag in onze appgroep? Reageer dan snel op deze vacature!
Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger