Wat is de zomerpakkettenactie?

De zomerpakkettenactie is een toffe actie waarbij jij (of jullie) een pakket samenstellen voor een gezin of alleenstaande waarvoor de zomer helemaal niet zo’n fijne periode is.

Naar school gaan is voor sommige kinderen (en dat zijn er meer dan je denkt) helemaal niet zo erg: de zomervakantie is soms erger. Op school kun je lekker spelen met je vriendjes en merk je niet zo makkelijk dat je het thuis niet zo goed hebt als anderen. Pas als de vakantie begint, kun je er niet meer onderuit. Je vriendjes gaan op vakantie en jij blijft thuis, met vaak niet eens de mogelijkheden om even dat lekkere ijsje te halen of naar het zwembad te kunnen.  Ook voor veel alleenstaanden is dit zo. Iedereen is weg en de activiteiten liggen stil, dus zit je maar een beetje thuis, wachtend tot de vakantie weer voorbij is. 

Juist hierin kun jij het verschil maken!
Door een fijn pakket samen te stellen help jij deze mensen de zomervakantie door en help je hen om deze tijd wél leuk te maken!

Meedoen is eenvoudig! Je kunt jezelf in mei/juni weer opgeven door te reageren op deze vacature!


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger