Ieder mens, van jong tot oud, van gezond tot hulpbehoevend, van arm tot rijk, is op zoek naar levensgeluk en kwaliteit van leven. Al sinds 1945 biedt Humanitas (tijdelijk) ondersteuning aan mensen bij de realisatie hiervan.

Wat heeft Humanitas te bieden?
Humanitas biedt een prachtig scala aan diverse projecten waar wij vrijwilligers voor inzetten en waarvoor wij continue op zoek zijn naar mensen die ons hierbij willen helpen. Alle hulp is welkom! Ook al is iemand bijvoorbeeld maar 2 keer een uur per maand beschikbaar! We zijn hierin zeer flexibel en luisteren goed naar de wensen van mensen die ons willen komen helpen.

Zie hier een aantal voorbeelden van vrijwilligerswerk bij stichting Humanitas: 

Klussendienst, maatjesproject, steun bij verlies en rouw, buddyzorg, hulp bij re-integratie, ouderenproject. 

Geïnteresseerd en graag een vrijblijvend gesprek? Reageer nu! 


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger