Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden. In Nederland én wereldwijd. Samen met mensen die bescherming van vogels en natuur belangrijk vinden. Zo dragen we bij aan het behoud van de natuur en aan een leefbare wereld.

Hou jij van vogels en wil je meehelpen?

Word dan óók vrijwilliger bij Vogelbescherming. Er is altijd iets te doen, ook als je weinig tijd hebt. Alle inzet wordt gewaardeerd en draagt bij aan ons doel: het beschermen van vogels en hun leefgebieden!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden zinvol en leuk werk in een prettige werkomgeving. Daarnaast bieden we begeleiding bij de werkzaamheden, een onkostenvergoeding, een eindejaarsgeschenk en deelname aan de jaarlijkse vrijwilligersdag. Vrijwilligers ontvangen ook 5x per jaar het prachtige tijdschrift Vogels en aantrekkelijke kortingen in onze winkel!

Ben je geïnteresseerd en lijkt het je ook zo leuk om vrijwilliger te zijn bij Vogelbescherming Nederland? Meld je dan hieronder aan en help mee. 

Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger