De Klussendienst Rosmalen, Nuland en Vinkel helpt wijkbewoners bij kleine klussen in huis en tuin. Bij mensen die een kleine portemonnee hebben óf mensen die een klein of vaak zaak zelfs geen netwerk hebben, blijven klussen vaak liggen. Dit terwijl het juist erg fijn en nodig kan zijn dat iemand met een sociale insteek een helpende hand uitsteekt. Kun jij dat bieden?

Wat wordt er verwacht?

Het ophangen van een lamp, een tuin opknappen, een kinderbox in elkaar zetten, een tafel schuren, rolluik repareren, zijn voorbeelden van klussen van de laatste tijd.

Bij de Klussendienst willen wij heel graag zo veel mogelijk mensen helpen, vandaar dat we op zoek zijn naar klussers die willen aanhaken bij ons erg gezellige team.

Handig en interesse gekregen?

De klussendienst is een samenwerkingsproject van HEVO Werkcarrousel en Buurtteam Rosmalen, Nuland en Vinkel. Interesse gekregen of meer weten? Reageer dan snel via de aanmeldknop hieronder. 

Klus jij, met ons, voor je buurtgenoten mee?Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger