Stap in, ik breng je wel even!

Rosmalen
Wil jij graag bewoners begeleiden bij vervoer?
Logo Club van Vrijwilligers

Even introduceren...

'Mijn naam is Wim. Ik ben vrijwilliger bij de Hulpdienst KOM-Rosmalen. Op de foto zie je mij stralen ha ha, en zo voelt het ook! Ik ben blij dat ik kan helpen, we hebben leuke bijzondere gesprekken en het is erg dankbaar werk.'

Al bijna 30 jaar lang begeleiden vrijwilligers oudere bewoners bij het vervoer naar bijvoorbeeld een activiteit, de arts of  naar fysiotherapie. En ook jij kunt hierbij helpen met slechts een klein beetje van je tijd! Hulpdienst KOM-Rosmalen is actief in de wijken 't Ven, Hondsberg, Centrum, Molenhoek en de Overlaet.

Wanneer?

Nooit eerder liet de Hulpdienst een dienst-dag verstreken gaan… totdat het coronavirus opdook. Hierdoor werd het helaas niet meer mogelijk om ouderen de nodige begeleiding te bieden bij het vervoer. 

Zodra de situatie weer op groen licht kan, wil de Hulpdienst KOM-Rosmalen dolgraag de begeleiding weer oppakken. Daarom is het enorm fijn als vrijwilligers, die in bezit zijn van een auto én bereid zijn om één keer in de 3-4 weken een hulpdienst-dag te draaien, zich hieronder aanmelden!

En de veiligheid dan?

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de huidige coronarichtlijnen. Dat wil zeggen dat er genoeg hygiëne-middelen voor iedere vrijwilliger beschikbaar zijn. Daarnaast geven we je graag extra uitleg over de werkwijze en vergoeding.

Interesse gewekt? 

Meld je aan als vrijwilliger via de aanmeldknop hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met je op, zodat ook jij binnenkort je steentje bij kunt dragen.