Even introduceren...

'Mijn naam is Wim. Ik ben vrijwilliger bij de Hulpdienst KOM-Rosmalen. Op de foto zie je mij stralen ha ha, en zo voelt het ook! Ik ben blij dat ik kan helpen, we hebben leuke bijzondere gesprekken en het is erg dankbaar werk.'

Al bijna 30 jaar lang begeleiden vrijwilligers oudere bewoners bij het vervoer naar bijvoorbeeld een activiteit, de arts of  naar fysiotherapie. En ook jij kunt hierbij helpen met slechts een klein beetje van je tijd! Hulpdienst KOM-Rosmalen is actief in de wijken 't Ven, Hondsberg, Centrum, Molenhoek en de Overlaet.

Wanneer?

Nooit eerder liet de Hulpdienst een dienst-dag verstreken gaan… totdat het coronavirus opdook. Hierdoor werd het helaas niet meer mogelijk om ouderen de nodige begeleiding te bieden bij het vervoer. 

Zodra de situatie weer op groen licht kan, wil de Hulpdienst KOM-Rosmalen dolgraag de begeleiding weer oppakken. Daarom is het enorm fijn als vrijwilligers, die in bezit zijn van een auto én bereid zijn om één keer in de 3-4 weken een hulpdienst-dag te draaien, zich hieronder aanmelden!

En de veiligheid dan?

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de huidige coronarichtlijnen. Dat wil zeggen dat er genoeg hygiëne-middelen voor iedere vrijwilliger beschikbaar zijn. Daarnaast geven we je graag extra uitleg over de werkwijze en vergoeding.

Interesse gewekt? 

Meld je aan als vrijwilliger via de aanmeldknop hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met je op, zodat ook jij binnenkort je steentje bij kunt dragen.


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger