Even een praatje, zo gewoon is dat niet..

Oudere wijkbewoners die zelfstandig wonen en meer gebonden zijn aan huis, kijken vaak enorm uit naar het bezoek van een vrijwilliger. Zo’n bezoek brengt een gezellig moment van de dag en je bent ó zo welkom: de deur zwaait open als je komt en men zwaait je na wanneer je vertrekt.

Als vrijwilliger breng je de buitenwereld de huiskamer in: het delen van interesses of even helpen bij iets praktisch, samen een kopje koffie of thee drinken, een wandeling of een boodschap. En vooral oprechte aandacht hoe het met iemand gaat, een hartverwarmend vertrouwd contact.

Hulpvraag adopteren
Wat vind je trouwens van het idee om met andere buurtgenoten een hulpvraag te “adopteren”? Zo deel je de hulp met anderen en krijgt de oudere regelmatig visite met steeds een andere persoonlijke noot in het contact.

Vrijwillige Thuishulp van Farent
De Vrijwillige Thuishulp van Farent bemiddelt en helpt contact leggen tussen bezoekvrager en vrijwilliger. Daarbij wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van de hulpvrager en de vrijwilliger. Vrijwilligers kunnen rekenen op ondersteuning gedurende de match.

Interesse? 
Lijkt jou het leuk om af en toe een bezoekje te brengen aan ouderen? Meld je snel aan als vrijwilliger en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger