Lombardijen
Lombardijen is een mooie wijk in Rotterdam en dat willen we graag zo houden. Samen met woningcorporatie Havensteder zetten wij ons hiervoor in, maar dat kunnen we niet alleen. Ook jij als bewoner kunt een steentje bijdragen.

Wijk van verbintenis met tuinenproject
Havensteder is op zoek naar extra handjes in de wijk. Zo is er een erg leuk tuinproject, waarbij tuinen opgehoogd moeten worden. Dit zien wij als een mooi moment om in contact te komen met buurtgenoten. Zo proberen we eenzaamheid tegen te gaan en de leefbaarheid in de wijk te verbeteren.

Jouw ideeën
Heb jij zelf ideeën over het verbeteren van de leefbaarheid in Lombardijen? Deel het met ons en misschien kun jij samen met andere Rotterdammers jouw idee uitvoeren in de wijk.

Kunnen we op jou rekenen?
Help jij mee om Lombardijen de meest sociale wijk van Rotterdam te maken en lijkt het jou leuk om deel te nemen aan het tuinproject? Reageer dan snel op deze vacature. Wij nemen contact met je op!


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger