Nog twee maanden en dan is het weer Halloween. In veel steden van Nederland worden er op 31 oktober een hoop spokerige activiteiten in het leven geroepen. Van 'Trick or Treat' langs de deuren tot het aantrekken van gekke kostuums. Ook dit jaar kunnen we niet overslaan en daarom heeft het centrum van Helmond iets leuks bedacht.

Halloween in Helmond
Uiteraard wordt ook dit jaar op 30 oktober Halloween gevierd in de binnenstad van Helmond. Op deze spokerige dag vindt er een super leuke Halloweentocht plaats, waar wij man en macht bij kunnen gebruiken om alles tot in de puntjes te regelen. 

Om de Halloweentocht tot een succes te maken, zoeken wij verschillende vrijwilligers die willen helpen met schminken, toezichthouders of vrijwilligers die figurant willen zijn.

Doe jij mee?
Heb jij nou een ander idee om deze avond onvergetelijk te maken? Laat het ons weten en meld je aan als vrijwilliger door te reageren op deze vacature, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger