Boodschappenmaatje

Helmond
Wil jij boodschappen doen voor iemand die dat zelf niet kan?
Logo Club van Vrijwilligers

Ga je graag met mensen om? Wil je er samen met ons voor zorgen dat kwetsbare mensen zelfstandig kunnen blijven wonen? We hebben verschillende aanvragen van inwoners uit Helmond die hulp nodig hebben bij het doen van de boodschappen.

Wekelijks verzorgen de medewerkers van Zorg- en Gemaksdiensten van de LEVgroep voor ruim 300 zelfstandig wonende inwoners van Helmond allerlei diensten. Ze doen dit voor mensen die dit zelf niet (meer) kunnen. Mensen die ook te weinig familie of kennissen om zich heen hebben om dit voor hen te laten doen. Het gaat meestal om ouderen, maar soms ook jonge gezinnen of alleenstaanden.

Voor cliënten uit Helmond zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor de:

  • Boodschappendienst
    Je doet de boodschappen voor de cliënt. De cliënt maakt vooraf een boodschappenbriefje en zorgt voor contant geld. Je doet met de fiets (met fietstassen) of met je eigen auto de boodschappen, bij de dichtstbijzijnde supermarkt, en bergt de boodschappen bij de cliënt thuis op. Bij gebruik van je eigen auto ontvang je een kilometervergoeding.
  • Boodschappenhulpdienst
    Je doet samen met de cliënt de boodschappen. Je maakt hiervoor gebruik van jouw eigen auto. Soms is er ook een auto van LEVgroep beschikbaar. Er zijn ook cliënten waarmee je lopend naar de supermarkt gaat. Indien je je eigen auto gebruikt, ontvang je een kilometervergoeding.

Een boodschappendienst duurt 1 - 1.5 uur. Dit kan wekelijks of tweewekelijks.
De werktijd is in overleg.


Wat bieden wij:

  1. Een kans om je in te zetten voor een ander en een bijdrage te kunnen leveren aan een maatschappij waarin iedereen mee kan doen
  2. Gezelligheid en contact
  3. Een fijne werkomgeving waarin je wordt gezien en gewaardeerd

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een vriendelijke, behulpzame medewerker die graag met mensen omgaat.

Interesse?
Heb je belangstelling of wil je graag meer informatie? Reageer dan snel op deze vacature, we gaan graag met je in gesprek!