Ga je graag met mensen om? Wil je er samen met ons voor zorgen dat kwetsbare mensen zelfstandig kunnen blijven wonen? We hebben verschillende aanvragen van inwoners uit Helmond die hulp nodig hebben bij het doen van de boodschappen.

Wekelijks verzorgen de medewerkers van Zorg- en Gemaksdiensten van de LEVgroep voor ruim 300 zelfstandig wonende inwoners van Helmond allerlei diensten. Ze doen dit voor mensen die dit zelf niet (meer) kunnen. Mensen die ook te weinig familie of kennissen om zich heen hebben om dit voor hen te laten doen. Het gaat meestal om ouderen, maar soms ook jonge gezinnen of alleenstaanden.

Voor cliënten uit Helmond zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor de:

  • Boodschappendienst
    Je doet de boodschappen voor de cliënt. De cliënt maakt vooraf een boodschappenbriefje en zorgt voor contant geld. Je doet met de fiets (met fietstassen) of met je eigen auto de boodschappen, bij de dichtstbijzijnde supermarkt, en bergt de boodschappen bij de cliënt thuis op. Bij gebruik van je eigen auto ontvang je een kilometervergoeding.
  • Boodschappenhulpdienst
    Je doet samen met de cliënt de boodschappen. Je maakt hiervoor gebruik van jouw eigen auto. Soms is er ook een auto van LEVgroep beschikbaar. Er zijn ook cliënten waarmee je lopend naar de supermarkt gaat. Indien je je eigen auto gebruikt, ontvang je een kilometervergoeding.

Een boodschappendienst duurt 1 - 1.5 uur. Dit kan wekelijks of tweewekelijks.
De werktijd is in overleg.


Wat bieden wij:

  1. Een kans om je in te zetten voor een ander en een bijdrage te kunnen leveren aan een maatschappij waarin iedereen mee kan doen
  2. Gezelligheid en contact
  3. Een fijne werkomgeving waarin je wordt gezien en gewaardeerd

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een vriendelijke, behulpzame medewerker die graag met mensen omgaat.

Interesse?
Heb je belangstelling of wil je graag meer informatie? Reageer dan snel op deze vacature, we gaan graag met je in gesprek!


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger