Over RotjeKoor

18 Juni 2022 is het zo ver: de tweede editie van RootjeKoor! RotjeKoor is een bruisend en sfeervol korenfestival met binnen- en buitenpodia op bijzondere en historische Rotterdamse plekken en wordt georganiseerd van 11.00 tot 18.30 uur in het gezellige centrum van Rotterdam. Op het programma een diversiteit aan koren en ensembles.

Naar wie zijn wij op zoek?

De podiumbaas is hét gezicht van RotjeKoor op een podium. Hij of zij kondigt de koren aan, bewaakt de tijd en is aanspreekpunt voor vragen. 

Daarnaast organiseert RotjeKoor een briefing waarbij je alle relevante informatie krijgt. Op de dag zelf word je voorzien we je van informatie én een lunch.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om bij dit fantastische evenement aanwezig te zijn en als podiumbaas te schitteren? Aanmeldingen of vragen zien we graag tegemoet op vrijwilligers@rotjekoor.nl óf via de aanmeldknop hieronder. Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger