Stichting Vers&Vrij zorgt dat overgebleven maaltijden uit de horeca terecht
komen bij mensen met een krappe beurs (www.versenvrij.nl ). Wij worden hierbij
geholpen door de cliƫnten van Stichting Middin (www.middin.nl) en vrijwilligers.
Stichting Middin is een Werk-Leercentrum voor mensen met een (geestelijke en /
of lichamelijke) beperking.
Wie zoeken we?
We zoeken een vrijwilliger die ons wil helpen met de werkzaamheden in de
keuken op locatie bij Middin. Stichting Vers&Vrij maakt nieuwe producten van
restproducten. Zo maken we eigen koekjes, zoutjes en bonbons, de
werkzaamheden zijn dus niet heel ingewikkeld. Ervaring is fijn maar het is vooral
belangrijk dat je plezier hebt in koken en dat je kunt samenwerken (ook met
mensen met een beperking).
Over de werkzaamheden...
- je werkt bij een aantal producten van een vast recept
- je denkt mee over nieuwe producten en dus nieuwe recepten
- je kan de productie (van de bestaande producten) hoog houden
- je houdt de keuken netjes en laat deze schoon achter
Je voert in deze functie (ook) de werkzaamheden uit samen met cliƫnten van
Middin.
De werkzaamheden zijn van max 09:30 uur tot 14:30 uur (je bent vaak eerder
klaar maar dit is een goed uitgangspunt).
Interesse?
We werken van ma t/m vr en zoeken iemand voor 2 of meer dagen per week.
O.V. - reiskosten binnen Den Haag van en naar ons kantoor worden vergoed.
Om je aan te melden of voor meer informatie kun je een email sturen naar
info@versenvrij.nl t.a.v. Arna van der Sloot.