Vrijwilliger Gevaarlijke Liefde

Helmond
Jouw voorlichting kan voor jongeren het verschil maken!
Logo Club van Vrijwilligers

Jouw voorlichting kan voor jongeren het verschil maken!

We zijn in Helmond blijvend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het team Gevaarlijke Liefde in Helmond. Regelmatig starten we met een training voor nieuwe vrijwilligers voor Helmond en Eindhoven.

Vrijwilligers van Gevaarlijke Liefde geven preventieve voorlichting aan jongeren over sexting, grenzen en relaties en loverboyproblematiek. Met deze interactieve voorlichting worden jongeren bewust gemaakt van de keuzes die ze maken op het gebied van seks en (online)relaties.

Gezocht: vrijwilligers!

Ben je 20 jaar of ouder, heb je affiniteit met het onderwerp Gevaarlijke Liefde en vind je het leuk om voor een groep te staan? Kun jij met jongeren in gesprek gaan over lastige onderwerpen als jeugdprostitutie en loverboys? Ben je goed in het overbrengen van informatie op een interactieve manier? Heb je tijd over om 1 of 2 maal per maand een voorlichting van 1,5 uur te geven. En wil je daarnaast trainingen volgen en bij blijven over de problematiek rond loverboys en mensenhandel? Dan zoeken we jou!

Interesse?

Lijkt het jou leuk om als voorlichter aan de slag te gaan, reageer dan nu snel voor het maken van een kennismakingsafspraak. Heb je vragen? Bel dan Met Danielle Stolwijk via 0646290878 of meld je aan via de knop hieronder.