Tijdelijke expositie bij Interveste

Expositie

expositie

Naast woningen beheert Interveste ook door heel Nederland andere ruimtes die tijdelijk leegstaan, denk hierbij aan winkelunits, magazijnen, kantoorpanden, bedrijfsverzamelgebouwen maar ook aan scholen, kerken of gemeentehuizen. Deze panden met een (voormalige) bedrijfsmatige bestemming zijn ook geschikt voor antikraak gebruik. Omdat bewoning van dergelijke panden soms niet mogelijk of wenselijk is zet Interveste zich in om in deze panden exposities onder te brengen.


Tijdelijke expositie

Voor tijdelijke expositie heeft Interveste aantrekkelijke mogelijkheden, soms tot 90% goedkoper dan reguliere huur. Vaak zijn deze panden per direct of op zeer korte termijn beschikbaar en varieert de oppervlakte van weinig tot heel veel vierkante meters. De duur van het gebruik voor tijdelijke expositie van bedrijfspanden kan uiteenlopen van enkele maanden tot enkele jaren.

Het aanbod expositieruimte wordt niet op deze site geplaatst dus schrijf u nu in voor expositieruimte en we houden u op de hoogte van ons aanbod.

Om in aanmerking te komen voor ruimtes om tijdelijk te exposeren kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier.

expositie expositie

Veelgestelde vragen

Welke objecten komen in aanmerking voor tijdelijke expositie?
In feite kunnen allerlei soorten bedrijfsruimten geschikt zijn voor tijdelijke expositie. Dit kan variƫren van kantoren, winkels, magazijnen, facilitaire gebouwen en ateliers, tot werkplaatsen en fabrieken.
Wat is de procedure na inschrijving?
Na inschrijving wordt u opgenomen in het zoekerbestand. Dit proces verloopt automatisch. Op het moment dat in de aangegeven regio een geschikte ruimte beschikbaar is, neemt Interveste contact op (indien aan de plaatsingsvoorwaarden is voldaan).
Op welke termijn is tijdelijke expositieruimte mogelijk?
Een ruimte die door Interveste wordt beheerd en vrij is, kan meestal op zeer korte termijn worden betrokken. Wanneer het een locatie betreft waarvoor veel zoekenden staan ingeschreven, kan er een wachttijd zijn. In dat geval geldt dat naarmate men flexibeler is ten aanzien van locatie en soort ruimte, de kans op succes groter is. U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier.
Welke bijzondere verplichtingen brengt tijdelijk gebruik mee?
Vanwege de bijzondere aard van de tijdelijke expositie geeft de tijdelijk gebruiker toestemming voor bezichtigingen. Dit gebeurt zo veel mogelijk in overleg, zodat niet onnodig inbreuk op de veiligheid en privacy van de tijdelijke gebruiker wordt gemaakt. Bovendien is dan duidelijk dat het geen ongewenste bezoekers zijn.
Wat kost tijdelijke expositie?
Interveste geeft de door haar beheerde panden tijdelijk in gebruik voor een vast bedrag aan servicekosten, dat aanzienlijk lager ligt dan de marktconforme huurprijs.