Gapph en Interveste

Gapph Vastgoedbeheer heeft per april 2023 alle activiteiten van Interveste overgenomen. Twee bedrijven worden één en gaan samen voor de kwaliteit die de markt verdient. Voorlopig behouden beide bedrijven hun eigen naam. Op termijn zal Interveste verdergaan onder de naam Gapph Vastgoedbeheer. Gapph versterkt hiermee zijn positie als grootste en meest toonaangevende vastgoed- en leegstandbeheerder in Nederland en België. Lees hier het officiële persbericht.

lees verder

Inhoud

We hebben deze pagina verdeeld in elke hoofdstukken. Hieronder kun je makkelijk naar de juiste hoofdstukken scrollen.

Wat betekent dit voor jou?

We begrijpen dat het samenvoegen van onze bedrijven vragen bij je oproept. Daarom hebben we de belangrijkste vragen en antwoorden hieronder verzameld. Wel zo makkelijk.

De vragen zijn gegroepeerd in algemene vragen, en vragen voor bewoners, woningzoekenden en opdrachtgevers.

Heb je toch nog vragen? Dan mag je ze ons altijd stellen, bijvoorbeeld via Messenger.

Over Gapph Vastgoedbeheer

Gapph biedt maatwerkoplossingen voor elk leegstand- en vastgoedvraagstuk: van het beheer en de exploitatie van herstructurerings- en gemengd-wonenprojecten, tot huisvesting van bijzondere doelgroepen, studentenhuisvesting en het risicodragend aanhuren van vastgoed. Uiteraard beheert Gapph ook tijdelijke woonruimte en antikraakprojecten in de vorm van woon- en werkruimte.

Algemene vragen

Wat betekent de overname?

Wij spreken zelf liever over samenvoeging dan overname. Door het samenvoegen van Interveste en Gapph komen ook expertise, ervaring en systemen samen. Hierdoor kunnen we vraag en aanbod op de markt nóg beter bedienen en voor nóg mooiere en snellere oplossingen zorgen.

Per wanneer geldt de overname?

De overname van Interveste geldt per direct. Op donderdag 20 april 2023 is de overeenkomst definitief getekend en vormen Gapph Vastgoedbeheer en Interveste één bedrijf.

Gaat Interveste verder onder een andere naam?

Op dit moment verandert er nog even niets aan de naam Interveste. Toch kan het zijn dat je de naam Gapph steeds vaker voorbij ziet komen. Bijvoorbeeld op reclame-uitingen of berichten op onze website.

Waarom voegen we Gapph en Interveste samen?

Gapph en Interveste staan beide voor het leveren van kwalitatief hoogwaardig beheer, het aangaan van duurzame werkrelaties en het nemen van sociale verantwoordelijkheid. Dankzij de samenvoeging van de twee bedrijven kunnen we onze krachten bundelen en een nóg completer aanbod creëren voor relaties. Ons bereik en slagvaardigheid worden zo nóg groter.

Ik heb een Mijn Interveste account. Blijft deze bestaan?

Jouw account blijft gewoon geldig. Zoals gewoonlijk verloopt jouw Mijn Interveste-account na één jaar. Je kunt blijven reageren op ons aanbod. Ook ontvang je nog steeds onze e-mailalerts als je deze hebt ingesteld.

Terug naar top

Voor bewoners

Wat betekent dit voor mij als bewoner?

Voor bewoners verandert er voorlopig niets. Je blijft volgens dezelfde voorwaarden voor ons wonen. Wel kan het zo zijn dat bij tekenen van een nieuwe overeenkomst of bij een verlenging, dit onder de naam van Gapph gebeurt.

Ik woon voor Interveste, wie is mijn aanspreekpunt?

Je kunt gewoon met ons contact op blijven nemen zoals je dat gewend bent. Voor vragen kun je ook altijd terecht op onze klantenservicepagina.

Heeft de overname invloed op mijn bruikleen- / tijdelijke huurcontract?

Nee, de overname heeft geen invloed op jouw contract. Alle voorwaarden en zekerheden blijven hetzelfde.

Terug naar top

Voor woningzoekenden

Kom ik nu ook in aanmerking voor het aanbod van Gapph?

Met je Mijn Interveste account kun je niet reageren op aanbod van Gapph. Ben je hier toch in geïnteresseerd? Dan kun je een account aanmaken via de website van Gapph.

Ik wil me inschrijven voor een Mijn Interveste account, heeft dit nog zin?

Jazeker! Wanneer jij een account hebt aangemaakt bij Interveste blijft deze bestaan en kun je op ons volledige aanbod reageren.

Blijft er nieuw woningaanbod komen bij Interveste?

Absoluut! Er komen nog veel nieuwe woonruimtes aan en het aanbod op onze website wordt iedere dag ververst.

Ik ben uitgenodigd voor een bezichtiging, gaat dit nog door?

Ja hoor! De overname verandert hier niets aan. Alles gaat gewoon door zoals je van ons gewend bent.

Ik heb een vraag over het woningaanbod van Gapph.

Indien je vragen hebt over het woningaanbod van Gapph, dien je hiervoor contact op te nemen met Gapph.

Terug naar top

Voor opdrachtgevers

Verandert er iets voor mij als opdrachtgever?

Nee, op dit moment verandert er niks voor huidige opdrachtgevers. Wij blijven elke dag werken aan het leveren van de beste kwaliteit en een compleet, persoonlijk beheer voor al onze opdrachtgevers.

Wat kan ik verwachten van de overname?

Voorlopig verandert er niks in de werkwijze en zullen we de komende tijd toeleven naar het samenbrengen van twee werelden, waar een sociaal, compleet vastgoedbeheer centraal staat.

Ik heb een vast contactpersoon bij Interveste, blijft dit zo?

Jazeker. Jouw huidige contactpersoon bij Interveste blijft jouw aanspreekpunt en kun je benaderen voor al je vragen omtrent de overname en samenwerking.

Waar vind ik info over de werkwijze van Gapph?

Op de website van Gapph vind je alle informatie over de werkwijze. Mocht je nog vragen hebben over Gapph dan kun je met jouw vaste contactpersoon contact opnemen. Je contactpersoon kan je meer uitleg geven of doorverwijzen naar de juiste persoon binnen Gapph.

Terug naar top

Hier beheert Gapph