Huisoppasdienst van

> Meer informatie over de huisoppasdienst vindt u hier


Interveste - De antikraak specialist van Nederland!


Huisoppasdienst bij leegstand

Kampt u met leegstand? Dan is de huisoppasdienst van Interveste voor u de ideale oplossing. Onze huisoppasdienst zorgt ervoor dat uw leegstaand vastgoed niet wordt blootgesteld aan kraak en vandalisme. Middels onze huisoppasdienst leveren wij huisoppassers die tijdelijk op uw leegstaand vastgoed zullen passen. Hierdoor zal uw vastgoed zijn waarde niet verliezen. Tot de tijd dat uw plannen met het leegstaand vastgoed rond zijn, hoeft u zich dankzij onze huisoppasdienst geen zorgen te maken over de gevolgen van uw leegstand. Onze huisoppassers worden zorgvuldig gescreend en geselecteerd, alleen de beste huisoppassers komen in aanmerking voor onze huisoppasdienst.


Huisoppasdienst van Interveste door heel Nederland

Onze huisoppasdienst is leverbaar door heel Nederland. Van Kerkrade tot Meppel, wij bieden u onze huisoppasdienst landelijk aan. Onze landelijke huisoppasdienst heeft al vele vastgoedeigenaren verlost van hun zorgen over hun leegstaand vastgoed. Naast het feit dat onze huisoppasdienst landelijk verkrijgbaar is, is deze tevens erg effectief en efficiƫnt. Wanneer uw leegstaand vastgoed ten prooi dreigt te vallen aan krakers of vandalisten, doet u er verstandig aan de landelijke huisoppasdienst van Interveste in te schakelen.


> Alles over onze huisoppasdienst leest u hier

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger