Voor de goedkoopste huur woning

> Kijk hier wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke huur woning


Interveste - De leegstandsbeheer specialist van Nederland!


U bent op zoek naar een huur woning

Wanneer u woonruimte in de vorm van een huur woning zoekt, bent u bij Interveste aan het juiste adres. Interveste biedt vele verschillende woonruimtes aan als huur woning; kamers, appartementen, huizen, zowel voor kortere periodes als voor langere tijd. Wanneer u zich bij ons inschrijft, kunt u uw voorkeuren voor de woonruimte aangeven. Op basis van uw voorkeuren, wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van het actuele aanbod. Wanneer u interesse heeft in een huur woning kunt u contact met ons opnemen voor informatie of een bezichtiging van de woonruimte.


Huur woning via Interveste

Het huur woning aanbod van Interveste is gevarieerd en wordt dagelijks bijgewerkt, zo heeft u altijd een actueel beeld van het huur woning aanbod. Veel van onze huurders hebben snel een huur woning naar hun smaak, soms al dezelfde dag. Ook voor permanente woonruimte bent u bij ons aan het goede adres, wij bieden woonruimte aan al vanaf een termijn van 6 maanden, vaak zelfs korter. Kijkt u snel in het huur woning aanbod voor de woning van uw keuze.


> Hier kunt u kijken voor het aanbod van huurwoningen

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger