de Bruikleenwinkel

De anti-kraak winkel tegen winkelleegstand

Veel startende ondernemers zijn op zoek naar een betaalbare winkelruimte. Interveste geeft deze ondernemers een kans door op bruikleenbasis winkelruimte – de Bruikleenwinkel – aan te bieden. Dat doen wij in samenwerking met vastgoedeigenaren, centrummanagers en gemeentes. Door de korte opzegtermijnen bieden we flexibiliteit aan zowel eigenaar als gebruiker.

Wat zijn de voordelen

Snel een goede reguliere huurder vinden is in deze tijd gemakkelijker gezegd dan gedaan. Uw winkelpand tijdelijk in gebruik geven biedt diverse voordelen.

Als er namelijk weer activiteit in en om de winkel plaatsvindt, komt uw pand positief in de schijnwerpers te staan. Nutskosten en belastingen worden door tijdelijke ondernemers betaald. Het dagelijkse onderhoud wordt door hen verricht zodat uw pand in goede conditie blijft.

Blijkt de samenwerking tussen u en de ondernemer succesvol? Dan behoort een vast huurcontract na deze bruikleenperiode tot de mogelijkheden.

Hoe kunnen wij helpen

We komen uw pand bekijken en bespreken met u de mogelijkheden. U krijgt een vast contactpersoon die volledig op de hoogte is van wat er in en om uw winkel gebeurt. Wij verzorgen alle contracten en zullen uit onze database een juiste selectie gaan maken met kandidaten die met hun winkelplan aansluiten bij het winkelbeeld, aandeelhouders, winkeliersvereniging, straatbeeld etc. En uiteraard zorgt Interveste dat er geen problemen kunnen ontstaan bij de wederoplevering van uw pand. Deze dienstverlening is bovendien gratis voor u als pandeigenaar!

Tijdelijk winkelruimte aanbieden?

Bent u zelf eigenaar van leegstaande winkels of winkelruimtes en wilt u meer informatie over onze diensten?

Contact opnemen

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Direct contact