Zoetermeerweken: Open Huis groot succes

Zoetermeer Florens van Brederode - tijdelijk beheer

Afgelopen vrijdagmiddag op 2 oktober 2015 heeft het Open Huis aan de Florens van Brederodelaan in Zoetermeer weer plaatsgevonden. En met succes! Bijna honderd woningzoekenden gingen in op de uitnodiging om met eigen ogen de tijdelijke huurwoningen in de galerijflat te bekijken. 

Jong en oud, student of gepensioneerd: iedereen kwam kijken bij het Open Huis. Hier kreeg men de gelegenheid om, onder begeleiding van een Interveste medewerker, enkele woningen aan de Florens van Brederodelaan te bezichtigen. De woningzoekenden konden vrij rondlopen door de 5- of 6-kamerappartementen en vragen stellen over de woningen, het pand en de omgeving. Het Open Huis gaf hen de kans om de huurwoningen te bezichtigen zonder vooraf een compleet dossier in te leveren. Meerdere bezoekers waren direct enthousiast en lieten een formulier achter bij de medewerker van Interveste om zich aan te melden voor selectie.

De galerijflat bevindt zich in de wijk Palenstein nabij het centrum van Zoetermeer. In de toekomst zal het pand vervangen worden door nieuwbouw. De vrijgekomen 5- en zelfs 6-kamerappartementen worden nu tijdelijk verhuurd op basis van de Leegstandwet door Interveste.

Tijdelijke verhuur maakt de woonruimte betaalbaar en dus zeer geschikt voor woningzoekenden, variërend van jong tot oud en van student tot zzp-er.

Facebook antwoorden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn