Het meest bekeken Halloween huis

halloween-huis

Halloween komt eraan. En dat is voor Kevin and Amber Judd uit Riverside weer reden om alles uit de kast te halen. En met alles bedoelen we lichtjes, ledschermen, muziekboxen. En dit is het resultaat!

Elke avond komen honderden mensen kijken naar de lichtshow die gevoed wordt door muziek en waarbij enkele pompoenhoofden de liedjes zingen. Het was ooit zelfs zo druk dat de politie eraan te pas moest komen vanwege de grote drukte.

Halloween en Kerstshows sinds 2008

Al sinds 2008 startten Kevin en Amber na het zien van de eerste lichtshow in Disneyland hun eigen project. Het eerste liedje wat voorzien werd van een lichtshow was Thriller van Michael Jackson. Nog meer favorieten waren Ghostbusters, Haunted Mansion en This is Halloween.

Meerdere jaren gingen de filmpjes op Youtube viral en miljoenen views waren het resultaat met als hoogte punt bijna 14 miljoen views in 2011. Bekijk alle filmpjes op het Youtubekanaal van Creative Light Displays of volg ze op Facebook.

Ghostbusters 2015 (1.5 miljoen views)

This is Halloween (11.9 miljoen views)

Party Rock Anthem (13.6 miljoen views)

Facebook antwoorden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn