Donald Trump vs Hillary Clinton

Dit is niet een vergelijking qua persoonlijkheid of uitspraken van Trump of Clinton, die hebben we genoeg gezien en gehoord de laatste tijd. Dit is een vergelijking van hun huizen en dus smaak. En die is nogal verschillend.

Donald Trump zal Barrack Obama eind januari 2017 opvolgen als de nieuwe president van de Verenigde Staten. Wat Hillary gaat doen is niet duidelijk. Ze zal zich nu even terugtrekken in een van haar huizen schatten we. Laten we die huizen nu eens onder de loep nemen (want dat vinden wij leuk).

Wat duidelijk opvalt is dat het huis van Donald Trump goud laat zien in alle hoeken. Zelfs het plafond is op vele plaatsen verguld. Gouden lampen, een gouden servies, gouden muren, gouden stoelen, gouden tafels. Het is moeilijk ergens geen goud te zien. Het appartement is te vinden in de Trump Tower in Manhattan, New York. Het bevindt zich als Penthouse op de 68e verdieping. Eigenlijk is dit de 58ste verdieping, maar om het gebouw hoger te laten lijken begint de telling bij de eerste verdieping bij 10.  De verkoopprijs van het weldadig ogende appartement wordt momenteel geschat op 100.000.000 dollar. Een leuk leegstandbeheer project dus voor Interveste, zo vinden wij!

Wat opvalt bij onderstaand huis van de Clintons in Chappaqua (New York) is dat het minder tierelantijntjes bevat en veel moderner ingericht is. De strakke lijnen overheersen. Overigens kun je niet zelf even een snel kijkje nemen in het huis, want het is door Bill Clinton’s verleden als president voor de rest van zijn leven zwaarbewaakt. We zullen het dus moeten doen met onderstaand filmpjes. Het huis in Chappaque is niet hun enige huis. Ze hebben ook nog een huis in Washington D.C.

Alle huizen van de Clintons bij elkaar:

De huizen van de Clinton’s door de jaren heen kunt je vinden op de website van het Clinton House Museum.

Facebook antwoorden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn