De 7 meest waanzinnige hotels ter wereld

De wereld zit vol met waanzinnige hotels die ieder hun eigen unieke eigenschappen hebben. Van onder water overnachten tot een verblijf midden in de woestijn in een luxe resort. Wij hebben de meest waanzinnige hotels voor jou op een rijtje gezet! 

Opmerking va onze zijde: het kan zijn dat we af en toe blijven hangen in superlatieven. Het zijn dan ook wel heel erg gave geweldige magnifique (waarschijnlijk veel te prijzige) hotels.

  1. Manta Resort, Tanzania
  2. Jade Mountain St. Lucia, Soufriere, St. Lucia
  3. Amangiri Resort, Utah, USA
  4. Villa Hotel Honegg, Zwitserland
  5. Kakslauttanen Igloo Village, Finland
  6. The Mirrorcube, Zweden
  7. Sheraton Huzhou Hot Spring Resort, Huzhou, China

1. Manta Resort, Tanzania

Een vijf sterren resort op een tropisch eiland. Je krijgt een eigen privé eilandje op zee met een slaapkamer vier meter beneden het wateroppervlak. Hoe cool is dat?! Er is ook een bovendek waar je lekker kunt zonnebaden, dineren of loungen. Ieder privé eiland biedt ook een eigen privé butler aan die ten allen tijden voor je klaar staat.

 


2. Jade Mountain St. Lucia, Soufriere, St. Lucia-

Dit fantastische resort vind je op een super locatie. Architect en tevens eigenaar Nick Troubetzkoy heeft via een gewaagd ontwerp geprobeerd om in harmonie met de Carabische natuur zijn creatie tot stand te brengen. Zoals je in het filmpje kunt zien is dit meer dan gelukt! Het hotel bevindt zich aan het strand van Anse Chastanet, aan de Caribische kust in St. Lucia. De kamers zijn zeer ruim en beschikken over een slaapkamer, woonkamer en een privé-infinity pool waarbij een vierde muur ontbreekt met als doel jou nog dichterbij de Caribische natuur te brengen. De glans van de natuur in combinatie met de luxe van het hotel zorgt voor een fantastisch eindresultaat

 

 


3. Amangiri Resort, Utah, USA

Middenin in een woestijn in Utah vind je een waanzinnig resort. Wil je er lekker tussen uit zonder drukte om je heen? Dit zeer moderne en luxe resort met prachtig en rustgevend landschap is echt iets unieks. Het beschikt over een spa met vijf behandelkamers, waterpaviljoen, watsu zwembad, stoom- en sauna kamers, sportschool, gemeenschappelijke woonkamer, bibliotheek, speelkamer, woestijn lounge, kunstgalerie en boetiek. Er zijn verschillende soorten suites die ieder hun eigen unieke kenmerk hebben. Zo kun je ervoor kiezen voor een fantastisch uitzicht of bijvoorbeeld voor een enorme privé zwembad.

 


4. Villa Hotel Honegg, Zwitserland

Een superieur vijf-sterren hotel in Zwitserland met een zonterras hoog op de Bürgenstock boven het meer van Luzern. Het hotel biedt slechts 23 suites met onder andere verwarmd buitenzwembad met een almachtig uitzicht! Bekijk hier een filmpje die een van de bezoekers van het hotel heeft gemaakt.

 


5. Kakslauttanen Igloo Village, Finland

Een magische plek voor iedereen die een knus en betoverend overnachting wilt beleven. Stel je eens voor, het wordt langzamerhand nacht in een warme en gezellige glazen iglo. Je ligt op een heerlijk zacht bed en kunt door het thermische iglo-glas naar buiten kijken, wachtend op een glimp van het magische noorderlicht. Na een dagactiviteit van een sleesafari met husky’s kom je terug om van de privé sauna in je cabine te genieten. Wanneer je hebt gekozen voor een kamerupgrade dan heb je ook nog een eigen privé spa waarvan je kunt genieten.

 


6. The Mirrorcube, Zweden

De Mirrorcube is een spannende verassing tussen de bomen, gecamoufleerd door spiegelende muren die de directe omgeving weerkaatst waardoor het onzichtbaar lijkt. Het is een 4x4x4 meter verblijf waarbij de muren zijn bedekt met reflecterend glas. Je verdwijnt als het ware even van de aardbodem en kunt heerlijk genieten van de natuur. Een coole onzichtbare boomhut waar ieder avonturier wel is een nachtje in wilt doorbrengen!

 


7. Sheraton Huzhou Hot Spring Resort, Huzhou, China

Een hotel in de vorm van reusachtig gloeiende donut. Het 27-verdiepingen Sheraton Huzhou Hot Spring Resort is  gelegen aan het Taihu-meer in China. Het hotel biedt 321 ruime kamers, waaronder 44 suites en 39 villa’s. Het is een veelbezocht hotel door welvarende zakenmensen in China. Dat is niet zo gek aangezien de goedkoopste prijs rond de driehonderd euro per nacht ligt.  Het design maakt dit resort tot een van de meest iconische gebouwen in China. Het is ontworpen door MAD Architects van Beijing. Het gebouw heeft gigantische lichtpanelen aan de buitenkant die allerlei kleuren en daarmee vormen kan aannemen. In de lobby is er onder andere gewerkt met 20.000 natuurlijke kristallampen van het Europese merk Swarovski. Deze zijn in golvende vorming op het plafond aangebracht, wat zorgt voor een schitterend effect!

Facebook antwoorden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn